TESTIMONIALE

Am trecut greu peste pierderea unui ochi. Se intampla cu foarte multi ani in urma, student fiind. Intalnirea cu Ion Bucur, apoi cu fiul dansului Sorin, si cu Violeta mi-a adus multa liniste. Ma temeam ca nu voi mai arata niciodata ca un om normal. Prima proteza, facuta de Ion Bucur a fost opera de arta. A doua, facuta de fiul dansului la fel, iar acum port una facuta de Violeta. Toate impecabile, de multe ori nici nu le-am simtit ca le port. Va doresc sa nu aveti niciodata nevoie de asa ceva, ar daca se intampla…mergeti la familia Bucur.

Sorin

Odata ce calci in curtea Casei Bucur intelegi ca ai ajuns la niste prieteni. Depinde de tine pana la urma. Poti fi un simplu client sau poti deveni prietenul lor. La 9 ani, mi s-a intamplat un accident. Prea mic pentru a constientiza foarte bine ce inseamna. La 4 luni dupa accident purtam deja o proteza facuta de Ion Bucur. Dupa multi ani, l-am intalnit pe fiul lui Ion Bucur, dl Sorin, atunci cand am refacut proteza la Casa Bucur. Il vedeam pentru prima ora. Dupa ce am terminat protezarea, imi spune: –
– Vezi ca ai nevoie de ochelari.
– Pai n-am bani si pentru ochelari acum, dl Bucur.
– Ti-a cerut cineva bani? Ti-am spus ca ai nevoie, ti-i fac si stii unde locuiesc. Poti sa mi-i aduci peste o luna, trei luni sau 1 an. Ideea e sa-mi spui cand sa ma bazez pe ei.

De aici a pornit o lunga prietenie, iar din doi in doi ani devin iar pacient pentru ca atat el cat si sotia lui, dna Violeta, se ingrijesc sa am cea mai buna proteza. Daca vi se intampla vreun accident, sa nu fiti disperati. Treceti pe la Casa Bucur, rezolvati problema estetica si aveti grija de ochiul celalalt. Au trecut 30 de ani de la pierderea ochiului , timp in care am facut scoala generala, liceul, facultatea, masterul, am citit foarte mult si lucrez in domeniul…audio-vizualului. Deci, se poate. Imuni la jigniri tampite, capul sus si mergeti inainte!

Lucian